Op weg met jezelf

Misschien worstel je met jezelf, kan je niet overweg met een ander of ben je kwijt wat je dierbaar is. Misschien ben je boos, verdrietig of weet je het even niet meer. Je staat stil, blijft in dezelfde gedachten ronddwalen. Het beperkt je in het dagelijks leven, je wilt verder maar het lukt je even niet. Je hebt  een klankbord nodig of misschien wel een spiegel, om anders te kunnen horen of te zien.

Gaandeweggroeien biedt verschillende vormen van begeleiding en therapie.

 

Individuele begeleiding

Tijdens een intakegesprek proberen we duidelijk te krijgen wat de doelen zouden moeten zijn voor de begeleiding. Het verhaal en de beleving van het verhaal van de cliënt staan hierbij centraal.

 
Sprekende wandelingen

Individuele begeleiding buiten.Soms past het je beter om al bewegend in gesprek te komen.We spreken af nabij een natuurgebied rondom Gouda, we bespreken al wandelend de zaken die maar rond blijven draaien in je hoofd en waar je iets mee wilt.

 

Praatmaatjes

Individuele begeleiding kinderen en jongeren.Kinderen en jongeren hebben soms door allerlei situaties veel aan hun hoofd. Ze kunnen zich daardoor minder goed concentreren op school of zich niet meer met plezier ontwikkelen. De meeste kinderen en jongeren slaan zich daar zelf goed doorheen. Soms is daar meer begeleiding bij nodig.

 

Verliesverwerking individueel en in groepen.

Het omgaan met verlies leer je door het te ervaren, door erover te praten en te voelen. lees meer